Nytt i butiken

SUPERREA!

Välkommen att fynda!
2017-05-15

Inför julen

Är ni på jakt efter julklappar till nära och kära? Nu har vi fyllt på med vackra saker för både henne och hemmet.
2015-08-30

Nyheter!

Lite nytt smått och gott har hittat till butiken!
2015-02-19


KÖPVILLKOR

 

Priser

Alla priser anges i svenska kronor och inkluderar moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Våra priser kan ändras av omständigheter som vi inte råder över, till exempel valutaförändring och ändrad moms.

Vi har F-skattsedel.

Priset som finns angivet i webbutiken den dag beställningen genomförs gäller. Våra varor säljs var för sig, även om det finns andra varor på samma bild. Ett undantag är om det uttryckligen står i varubeskrivningen att de säljs i par eller i set, då gäller det angivna priset för alla.

Eventuella rabattkoder och kampanjer gäller endast i de dagar som de avser och inte i kombination med andra erbjudanden.

Betalningssätt

Du betalar genom förskottsbetalning. Fraktavgift tillkommer med 69 kr. När din betalning syns på bankgirot packas och sänds dina varor. Vi reserverar varorna i fem dagar och därefter makuleras ordern om inbetalningen inte har genomförts. Skriv ditt namn och ditt ordernummer på din betalning!

Betalningsvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Obs! Om du betalar via Payson och väljer Paysongaranti kommer en avgift på 5% av transaktionssumman (dock minst 10 kr) att tas ut av Payson. Läs mer på payson.se.

Om betalningen inte sker via Payson (via din internetbank) görs inbetalningen direkt till Plusgiro: 675819-7. Glöm inte att uppge ordernummer och namn!

Om PaysonFaktura
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 19 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda
avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna
nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av
ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.
Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi
AB, 556489-2924.

Ångerrätt

Enligt konsumentköplagen har ni ångerrätt under 14 dagar under förutsättning att varan returneras i oförändrat skick och i originalförpackning. Du står själv för frakten och eventuella skador vid transporten när du returnerar en vara. Vitrinskåpet betalar tillbaka varans värde (ej frakt). Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott!

Innan du skickar tillbaka en vara ska du alltid kontakta Vitrinskåpet via mail! I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerrätt, öppet köp eller bytesrätt gäller ej rea-varor!

Du har inte ångerrätt om:
- tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke,
- priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie,
- varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas,
- förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

Reklamation

Varorna kontrolleras noggrant innan de skickas men om en vara är skadad eller är fel ska du kontakta oss så löser vi det. I en reklamation skall du alltid uppge varför du reklamerar varan.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna ge dig en bra service vid återkommande köp. Den kan också användas för att skicka erbjudanden och nyhetsbrev till dig (om du godkänt det).

Du har enligt personuppgiftslagen rätt att ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Outlösta försändelser

Vi använder oss av Schenker. Paketet ligger kvar på utlämningsstället under 14 dagar, efter det returneras varorna till Vitrinskåpet enligt Schenkers villkor. För outlösta försändelser debiteras en avgift på 250 kr för kostnaderna som expedieringen (returfrakt, returbehandling och packning) orsakat.

Övrigt

Din mailadress är ditt användarnamn.

Vitrinskåpet värnar om miljön och återanvänder emballage och kartonger.

Vitrinskåpet reserverar sig för eventuella fel gällande kvalitet på bilder och texter i webbutiken. Det är svårt att återge en exakt färgnyans på varor, bilderna kan påverkas av ljuset (skuggor etc.) vid fotograferingstillfället och av inställningarna på din dator.

Många av varorna är handgjorda, vilket gör att varje produkt är unik.

Bilderna i den här webbutiken är tagna av Vitrinskåpet och får inte användas utan lov.